Info:Husk å legge inn ratingskoden på ALLE sider på nettstedet for at all trafikk skal bli målt.
Registrér ditt nettsted

We are sorry, but at this point we allow only Norwegian sites to register. The toplists are strictly for norwegian sites.

Navn på nettsted:
URL:
Kategori:
E-post:
Velg knapp som skal vises på ditt nettsted:Passord:
Gjenta passord:

avtalevillkårPhotosight.org

Vi har tidligere benyttet vårt eget statistikkverktøy, men Ratix.no Ratings gir oss mer enn bare statistikk. Vi får en gratis mulighet til å vise våre annonsører trafikk presentert av en uavhengig tredje part. Ikke alle nettsteder kan betale for å være med på Gallup-lista, derfor er Ratix.no Ratings et bedre alternativ for oss.
Sergey Dmitriev, administrator
 


Loppemarked.info

Ratix.no Ratings inneholder på mange måter en del informasjon som jeg ikke har hatt tilgang til fra min ISP, deriblant informasjon om mine brukeres geografiske tilhold på by-nivå. Denne delen fant jeg til å være særdeles nyttig, spesielt fordi informasjonen som tilbys via www.loppemarked.info er veldig "område-avhengig" for brukerne.
Peter Watz, eier og administrator
 


Webby!

Nettstedet Webby! har brukt Ratix.no Ratings siden tjenesten ble lansert. Med over 100.000 brukere per måned, er et godt statistikkverktoy helt avgjørende for oss. Statistikken forteller oss det vi har behov for å vite, som hvilke nettsteder som lenker til oss og hvilke søkeord som gir trafikk. Med enkle klikk får vi fram trafikk som vi kan presentere for annonsører og andre. øyvind Michaelsen, eier
Øyvind Michaelsen